Swarovski CL Pocket 8x25 B - Zandbruin
Toevoegen aan favorieten

Swarovski CL Pocket 8x25 B - Zandbruin

De compacte SWAROVSKI OPTIK CL Pocket: de wereld in je zak

Meer zien laat je toe momenten nog intenser te beleven. De nieuwe, compacte SWAROVSKI OPTIK CL Pocket biedt excellente optische prestaties en een hoog kijkcomfort. Tegelijkertijd is deze verrekijker toch klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Hij biedt een kwaliteit die uniek is voor een compacte verrekijker en verbreedt je horizon op weergaloze wijze.Of je nu op reis bent of eropuit trekt voor een wandeling, een excursie of sightseeing, de nieuwe Pocketverrekijker uit de SWAROVSKI OPTIK CL-familie biedt vele gebruiksmogelijkheden en gaat overal met je mee, wat je ook doet. Hij laat je meer zien en meer beleven, zoals dieren en planten die je anders niet zou hebben opgemerkt of details van gebouwen of monumenten die anders verborgen zouden blijven. Zo kun je het hele podium bij een openluchtevenement in één keer overzien of tot aan de overkant van het dal kijken. Zo wordt ieder ogenblik een onvergetelijke ervaring.

100% verrekijker - zonder compromis

De CL Pocket biedt een ongeëvenaarde optische kwaliteit onder de compacte kijkers die op de markt worden aangeboden. Deze kijker kan zeer compact worden ingeklapt, maar eenmaal opengevouwen is de CL Pocket 100% verrekijker, zonder compromis. Heldere, contrastrijke beelden in natuurgetrouwe kleuren bieden een onvergetelijke kijkervaring, terwijl het grote gezichtsveld en de aanpasbare oogafstand voor brildragers zorgen voor optimaal kijkcomfort.

Ergonomisch en gemakkelijk

Een ergonomische, robuuste vormgeving met aluminiumbehuizing zorgt voor een stabiele bediening en optimaal kijkcomfort. De CL Pocket valt op door zijn intuïtieve bediening en zijn buitengewone optische en mechanische prestaties, de belangrijkste voorwaarden bij de ontwikkeling van deze kijker.

Compacte afmetingen dankzij het inklapbare ontwerp

Dankzij de inklapbare brugconstructie kun je de CL Pocket makkelijk overal mee naart

  • Merk: Swarovski
  • Verzendkosten: €0.00
  • Kleur: Bruin
€655.00